Sieraden en Mode Trends Herfst/Winter 2013

In de sieraden en mode trends van deze herfst en winter zijn weer veel leuke elementen te vinden: felgekleurd nepbont, ceintuurtjes met strikjes, bloemenprints, hangers met boodschap, grote oorbellen, ruitjesprints, metallics, bewerkte kralen, parels in combinatie met metaal, kralen in de vorm van dieren, leer en meer. Dit seizoen zijn er weer veel sieraden en mode trends om uit te kiezen! BeadYourFashion bespreekt een aantal trendkleuren en besteedt aandacht aan drie mode en sieradentrends.

Kralen en hangers in herfst en winter kleuren

Deze herfst en winter zien we mooie basiskleuren, zoals zand, bruin, zwart, grijs en beige, gecombineerd met opvallende tinten, zoals blauwgroen, felrood, denimblauw, violet, oranje, burgundy, smaragdgroen, okergeel en mosgroen. Om een mooie herfst of winter look te creëren, kun je sieraden maken met kralen en hangers in deze prachtige kleuren. BeadYourFashion heeft een groot assortiment SWAROVSKI ELEMENTS kralen en hangers in allerlei kleuren.

Sieraden en Mode Trends Herfst/Winter 2013 - Kralen en hangers in herfst en winter kleuren
Sieraden en Mode Trends Herfst/Winter 2013 - Sieraden: romantisch, klassiek en edgy

Sieraden: romantisch, klassiek en edgy

Dit seizoen zijn verschillende sieraden stijlen trendy: fijne, vrouwelijke en romantische sieraden met een jaren 50 uitstraling, klassieke en robuuste sieraden met Engelse invloeden en strakke, moderne sieraden met een hoog rock en punk gehalte. Kies de stijl die jij leuk vindt en maak zelf een mooi sieraad!

Maak een mooi sieraad volgens de sieraden trends van dit seizoen!

Een sieraad ontwerpen volgens de sieraden en mode trends van dit seizoen is leuk en eenvoudig. Gebruik in je sieradenontwerp kralen en hangers in de kleuren van deze herfst en winter en kies kralen en hangers die de sfeer uitstralen van de sieraden en mode trend die jij leuk vindt! Neem ook eens een kijkje bij onze sieradenprojecten voor inspiratie!

Bekijk hieronder 3 verschillende sieraden en mode trends voor dit seizoen!

Sieraden Trends Herfst/Winter 2013

Sieraden Trend Herfst/Winter 2013 Leading Lady
Sieraden Trend Herfst/Winter 2013 Space Punk
Sieraden Trend Herfst/Winter 2013 English Sophistication
 
 
beadyourfashion.nl
beadyourfashion.com
beadyourfashion.de
beadyourfashion.fr
beadyourfashion.es
 

Nieuwsbrief


 
 

Alle prijzen in EUR en inclusief BTW.