Home  > Assortiment  > Zilveren kralen (925)

925 Zilveren kralen (sterling silver) voor de mooiste sieraden


925 Zilveren kralen (sterling silver) voor de mooiste sieraden

Met de echte 925 zilveren kralen (sterling silver) van BeadYourFashion maak je de meest schitterende sieraden, die geschikt zijn voor elke gelegenheid. De mooie glans van 925 zilveren kralen, hangers en accessoires past bij elke stijl en bij elk sieraad.

Echt 925 zilver (sterling silver)

De 925 zilveren kralen, hangers en accessoires van BeadYourFashion zijn echt 925 zilver (sterling silver). 925 zilver (sterling silver) bestaat voor 92,5% uit zilver en de overige 7,5% uit andere metalen. Puur zilver is namelijk te zacht om goed mee te werken.

Bestel 925 zilveren kralen (sterling silver) nu eenvoudig online

Bij BeadYourFashion kun je heel gemakkelijk en veilig online 925 zilveren kralen (sterling silver) bestellen. 925 zilver voegt een sprankelende, luxe glans toe aan je sieraad en is uitstekend te combineren met verschillende soorten kralen, zoals natuursteen kralen en kralen van SWAROVSKI ELEMENTS.

Op dit moment schommelt de zilverprijs regelmatig. Onze verkoopprijs van de zilveren kralen, hangers en accessoires is afhankelijk van de zilverprijs en onze verkoopprijs voor zilveren artikelen kan daarom ook regelmatig veranderen. 
 
beadyourfashion.nl
beadyourfashion.com
beadyourfashion.de
beadyourfashion.fr
beadyourfashion.es
 

Nieuwsbrief


 
 

Alle prijzen in EUR en inclusief BTW.