Home  > Assortiment  > Natuursteen kralen

Natuursteen kralen maken een sieraad uniek


www.beadyourfashion.nl - Vorm
Vorm
(190 items)
www.beadyourfashion.nl - Steensoort
Steensoort
(198 items)

Natuursteen kralen maken een sieraad uniek

Mooie natuursteen kralen kunnen een sieraad een bijzondere uitstraling geven. Natuursteen kralen hebben de meest schitterende kleuren, zoals zalmroze, turquoise, olijfgroen of donkerpaars. Elke kraal is net weer iets anders qua vorm of kleur en dat maakt ze zo uniek. Bij BeadYourFashion kun je (half) edelsteen kralen en hangers, koraal kralen en andere natuursteen kralen bestellen.

Echte natuursteen kralen

Al onze natuursteen kralen zijn gemaakt van echt natuursteen. De verschillende kleuren van de kralen zijn soms de natuurlijke kleur van de natuursteen, maar de natuursteen kralen worden ook wel geverfd in verschillende mooie kleuren. BeadYourFashion heeft ook echte zoetwaterparels in het kralenassortiment. Zoetwaterparels hebben een bijzondere glans en zijn verkrijgbaar in naturel-, pastel- en donkere kleuren. De prijs van de zoetwaterparels is afhankelijk van de vorm: hoe gelijkmatiger de zoetwaterparel is van vorm, hoe duurder.

Bestel natuursteen kralen nu eenvoudig online

Natuursteen kralen zijn gemakkelijk en veilig online te bestellen bij BeadYourFashion. Het ruime aanbod geeft je voldoende keus om een prachtig eigen sieraad te maken. Daarnaast heeft BeadYourFashion ook mooie cadeauzakjes en cadeauverpakkingen om je sieraad als geschenk te verpakken en cadeau te doen. 
 
beadyourfashion.nl
beadyourfashion.com
beadyourfashion.de
beadyourfashion.fr
beadyourfashion.es
 

Nieuwsbrief


 
 

Alle prijzen in EUR en inclusief BTW.